ΚΥΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ NEFELI ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ

Για όσους αγαπούν την καλή κουζίνα και την υψηλή ποιότητα ζωής, η θεραπευτική δύναμη της απόλαυσης σας περιμένει στο εστιατόριο Nefeli του Yria. Με μια γαστρονομική φιλοσοφία που συνδυάζει την παράδοση με τη δημιουργικότητα, σας προσφέρουμε νόστιμα πιάτα και μια αυθεντική εμπειρία με farm to table φιλοσοφία.

Φρέσκα, βιολογικά υλικά προέρχονται από τους δικούς μας κήπους, ενώ τα θαλασσινά προμηθεύονται από ντόπιους ψαράδες. Συλλέγουμε τον πλούτο της φύσης, επαναδημιουργούμε παραδοσιακές συνταγές, και φέρνουμε την απόλαυση στο πιάτο, με γεύματα που μοιράζονται οικογένειες και φίλοι

Αφήστε τις αναμνήσεις των διακοπών σας να χαραχτούν μέσα από τις γεύσεις αυθεντικών τοπικών προϊόντων, φρέσκων θαλασσινών και εκλεπτυσμένων πιάτων υπογραφής του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, Λευτέρη Λαζάρου.

ΦΡΕΣΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ FARM-TO-TABLE
Σε ρόλο consulting chef, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Λευτέρης Λαζάρου υπογράφει το μενού του Nefeli, μεταφέροντας την αγάπη του για την απλή, φρέσκια και υγιεινή κουζίνα, βαθιά ριζωμένη στις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις της χώρας. Τα μενού υλοποιούνται από τον εξαιρετικά ταλαντούχο σεφ της κουζίνας μας και την ομάδα του, με την υπόσχεση να μυήσουν τους επισκέπτες στα πιο συναρπαστικά και καθαρά αρώματα της ελληνικής γαστρονομίας.
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕΦ
ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ
Όπως οι αρχαίοι Έλληνες, των οποίων η ζωή ήταν άρρηκτα δεμένη με τη θάλασσα, έτσι και ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου αντιλήφθηκε από νωρίς την έμφυτη αγάπη του για τη θάλασσα. Γεννημένος το 1952, πέρασε πολλά χρόνια με τον πατέρα του, συνοδεύοντάς τον στα διεθνή ταξίδια και μαγειρεύοντας δίπλα του. Η ζωή στη θάλασσα τον γέμιζε με έμπνευση και του έδινε την ευκαιρία να γνωρίσει τις ποικίλες κουζίνες του κόσμου. Με γνώσεις και δημιουργικότητα, εργάστηκε σε κρουαζιερόπλοια, παρουσιάζοντας την ελληνική κουζίνα σε πολυποίκιλες διεθνείς κοινότητες. Τον Οκτώβριο του 1987, άνοιξε το εστιατόριο Βαρούλκο στον Πειραιά, προσφέροντας συναρπαστικά πιάτα με θαλασσινά, πλούσια σε γεύσεις που συνδυάζουν την παράδοση με μια κομψή πολυπλοκότητα. Με έμφαση στην άριστη ποιότητα ψαριών και φρέσκων προϊόντων, το εστιατόριο σερβίρει ελληνικά και μεσογειακά πιάτα που αποτελούν πρωτοπορία και πηγή έμπνευσης, γεμάτα χρώματα και αρμονικές γεύσεις. Το 2002, το Βαρούλκο βραβεύτηκε με ένα αστέρι Michelin, το πρώτο αστέρι που απονεμήθηκε ποτέ σε σεφ που υπηρετεί την ελληνική κουζίνα.
ΚΡΑΤΗΣΗ
Άφιξη
Αναχώρηση
Επισκέπτες
Back To Top